Postele, které nevydají ani hlásku? Kvalitní materiály a smysluplné řemeslo je stěžejní

Kvalitní a ničím nerušený spánek je v našem životě stejně důležitý jako aktivní pohyb nebo pestrá strava. Vedle vašich estetických požadavků by vás tedy měla zajímat ještě jedna zcela banální ale o to důležitější věc – „aby postel nevrzala“. V tomto blogu vám nabízíme pár tipů, na co si dát při výběru postele pozor a zároveň vás zveme k nahlédnutí, jak se postele vyrábějí u nás v TeakPeaku.

VÍCE

Lak nebo olej? Volba, v které se odráží vaše osobnost

U nás v TeakPeaku jsme si naprosto vědomi, že výběr a investice do kvalitního nábytku je vždy velkým a citelným rozhodnutím. Omyly jsou v tomto ohledu nežádoucí položkou, otázek k řešení mnoho. Pokud si právě lámete hlavu s tím, jakou povrchovou úpravu pro váš nábytek vybrat, tento blog vám pomůže učinit správné rozhodnutí.  

VÍCE

Realizace: Barrandov, Praha

Na přelomu minulého roku jsme byli osloveni stát se součástí vznikajícího projektu pod vedením architektonického studia ANNY Architects. Jejich realizace spočívala v částečné výstavbě a kompletním zařízení nového bytu v pražské čtvrti Barrandov. Kombinovaly se zde striktně moderní linie s hřejivými prvky tradičních řemesel.

VÍCE

Aldo Jacober - konec kudrlinek v nábytkovém designu

Rychlé vysrknutí silného espressa, posezení na prosluněném balkonu, nečekaná návštěva přátel nebo jen radost při pohledu na nevšední designový kousek. O takových šťastných momentech v životě člověka ví Italové své a když Aldo Jacober navrhuje židli Trieste, chce tyto příběhy vepsat do jejího designu. Lační po odvážném návrhu a funkci. Přebytečné kudrlinky vynechává a nechává promluvit jazyk strohé geometrie.

VÍCE

Kus Japonska v TeakPeaku

Ikonické křeslo Nychair X. Že jste o něm ještě neslyšeli? V zemi vycházejícího slunce to je pojem stejný, možná větší jako pro nás Halabala.S tím rozdílem, že se vyrábí dodnes a je v něm trochu více funku

VÍCE

Díky Gershwinovi aneb Příběh komody, která utvořila TeakPeak

Na začátku našeho TeakPeaku byla komoda na vinylové desky, které pracovně říkáme Gershwin. Byla prvním vlastním výrobkem, který jsme si v dílně vytvořili a následně začali posílat do světa. Ačkoliv máme v portfoliu už větší projekty, tak právě tento kousek určil TeakPeaku směr, kterým se řídíme dodnes. Objevte TeakPeak společně s příběhem phono komody Gershwin.

VÍCE